Zlatý grál investičních produktů představuje chytrou kombinaci investic do široce diverzifikovaných akciových ETF fondů a zlata, která nabízí vysoké výnosy s nižším rizikem. Díky jednoduché správě a dostupnosti již od 1 000 Kč měsíčně je ideální pro každého investora. Tento produkt poskytuje stabilní výnosy, menší kolísání než standardní podílové fondy a je navíc cenově výhodnější. Pokud hledáte dlouhodobý finanční růst a klidnou správu svých investic, Zlatý grál je tou pravou cestou.

Cílem Zlatého grálu je nabídnout investorům jednoduchou a efektivní cestu k dosažení solidních výnosů s minimálními výkyvy. Tento investiční produkt umožňuje klientům bezpečný růst svých financí prostřednictvím široce diverzifikovaných investic, a to s jednoduchou správou a dostupností pro běžné investory. Zlatý grál tak kombinuje přiměřeně stabilní výnosy s nízkým rizikem, čímž poskytuje atraktivní alternativu k tradičním podílovým fondům

Zlatý grál investičních produktů se vyznačuje několika klíčovými vlastnostmi, které jej činí atraktivním pro široké spektrum investorů. Jeho administrativa je jednoduchá a snadno srozumitelná, což usnadňuje vysvětlování klientům. Díky vysoké míře diverzifikace poskytuje dobré výnosy s menším kolísáním než standardní podílové fondy. Zlatý grál je dostupný pro běžné investory, protože umožňuje investice již od 1 000 Kč měsíčně a nabízí nižší poplatky než tradiční podílové fondy, čímž se stává ideální volbou pro každého, kdo hledá efektivní a výhodné investice.

Zlatý grál nabízí atraktivní výnosy, které podtrhují jeho efektivitu jako investiční nástroj. V posledním roce dosáhl výnosu 24,60 %, což byl výrazný zisk pro nově investující klienty. V dlouhodobějším horizontu pak výnosy činily 9,71 % ročně za tři roky, 13,40 % ročně za pět let a 11,18 % ročně za posledních deset let. Od počátku investice se průměrný roční výnos ustálil na zhodnocení 12,33 %. Tyto výsledky ukazují na relativně stabilní a výnosné možnosti, které Zlatý grál přináší svým investorům.

 

Nejčastější otázky a odpovědi

  1. Jaká je historie Zlatého grálu?

Myšlenka Zlatého grálu vznikla, když mě jeden klient požádal o pomoc s investováním na rentu a zmínil zájem o zlato vedle akciových fondů. Po analýze historických dat jsem zjistil, že kombinace akcií a zlata může výrazně snížit volatilitu portfolia. Zjistil jsem, že toto portfolio dosahuje podobného výnosu jako akcie, ale s mnohem menším kolísáním. Tento objev mě inspiroval k názvu „Zlatý grál“, což symbolizuje cenný a téměř nedosažitelný cíl v investování.

  1. Kolik můžu do Zlatého Grálu ukládat?

Investování do Zlatého grálu je flexibilní, neboť nejste vázáni na konkrétní dobu nebo částku. Můžete ukládat, kdy a kolik chcete, bez nutnosti hlásit jakékoliv změny nebo vyplňovat papíry. Minimální investiční částka je 1 000 Kč, přičemž nižší částky čekají na doplnění, aby mohly být investovány.

  1. V čem se liší od jiných investic?

Portfolio Zlatý grál je samorebalanční, což znamená, že když hodnota jednoho aktiva vzroste a jiného klesne, společnost automaticky prodá část vzrostlého aktiva a použije peníze na nákup pokleslého. Tento proces „draze prodat, levně nakoupit“ probíhá zcela automaticky, takže klient se o něj nemusí starat.

  1. Jak peníze vyberu, když je budu potřebovat?

Je to jednoduché – stačí, když ze svého registrovaného e-mailu napíšete společnosti Wood and Company. Odkup vám provedou pouze na váš registrovaný účet, což zaručuje bezpečnost transakce. Výběr obvykle trvá několik dní, než se peníze objeví na vašem účtu.

  1. Jak mohu sledovat vývoj svých investic?

Každý klient má přístup do svého profilu, kde může snadno sledovat, zda peníze poslal, kdy a kolik, a také monitorovat vývoj v procentech a v grafech. Vše je navrženo tak, aby bylo přívětivé a jednoduché na používání.

 

Pro více informací:

Ing. Ondřej Blaštík
Metodik investic
M: 602 775 656  |   E:blastik@broker-pool.cz

 

Broker-Pool.cz